Doç. Dr. Mehmet Gönen 2020 yılı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Aziz Sancar Teşvik Ödü Ödüller

Doç. Dr. Mehmet Gönen 2020 yılı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Aziz Sancar Teşvik Ödülü’ne layık görülmüştür!

TÜBİTAK Teşvik Ödülü Ödüller

TÜBİTAK Teşvik Ödülü

2020 KUTEM Yılın En İyi Enerji Makalesi Ödülü – 2. Tur Sözlü Sunumlar Ödüller

2020 KUTEM Yılın En İyi Enerji Makalesi Ödülü – 2. Tur Sözlü Sunumlar

Bölümleri Keşfet Kampüs

Bölümleri Keşfet

IEEE Vehicular Technology Society 2020 Neal Shepherd Memorial Best Propagation Paper Award Ödüller

Prof. Dr. Murat Tekalp Bilgisayar Bilimleri alanında Türkiye’de 1. sırada Ödüller

Prof. Dr. Murat Tekalp Bilgisayar Bilimleri alanında Türkiye’de 1. sırada

Dr. Savaş Taşoğlu – ODTÜ Parlar Vakfı - Teknoloji Teşvik Ödülü Ödüller

Dr. Savaş Taşoğlu – ODTÜ Parlar Vakfı - Teknoloji Teşvik Ödülü

Psikoloji Bölümü’nden Doç. Dr. Tilbe Göksun Avrupa’nın Genç Akademisine üye olarak seçilmiştir. Ödüller

Aslı E. Mert, Birleşik Krallık Mezun Ödülleri “Girişimcilik Kategorisi” ödülünün sahibi oldu. Ödüller

Yüksek lisans ve doktora derecelerini Oxford Üniversitesi’nden alan Aslı E. Mert, istihdamda ve toplumun her alanında toplumsal cinsiyet eşitliğini hedefleyen çalışmaları ile British Council tarafından verilen Birleşik Krallık Mezun Ödülleri “Girişimcilik Kategorisi” ödülünün sahibi oldu. Girişimcilik ödülü yenilikçi ve yaratıcı yeni fikirler, çözümler ve gelişim potansiyeli büyük iş fırsatları bulan veya bunların geliştirilmesine katkı sağlamak için etkin bir şekilde çalışan Birleşik Krallık mezunlarına verilmektedir.

Ödüller 2024-03-07 07:32

Ödüller 2024-03-07 07:38