KWORKS BiGG ile Teknoloji Tabanlı İş Fikrini Hayata Geçir! Girişimcilik & Liderlik

KWORKS BiGG ile Teknoloji Tabanlı İş Fikrini Hayata Geçir!

TÜBİTAK'ın 900.000 TL’lik Bireysel Genç Girişim (BiGG) yatırım desteğine KWORKS ve 13 Koç Topluluğu şirketinin desteğiyle ulaşın.

KWORKS BiGG ile Teknoloji Tabanlı İş Fikrini Hayata Geçir!

Are you curious about the next generation leadership concepts and skills? Kayıt

Are you curious about the next generation leadership concepts and skills?

Koç University Entrepreneurship Research Center – KWORKS brought passionate entrepreneurs together! Bağış

Girişimcilik & Liderlik 2024-02-08 06:19

Girişimcilik & Liderlik 2024-01-29 06:54

Kayıt 2024-08-07 12:50

Are you curious about the next generation leadership concepts and skills?

Bağış 2024-08-07 12:46