Koç Üniversitesi TÜPRAŞ Enerji Merkezi (KUTEM)’de Doktora Sonrası Araştırmacı Pozisyonu Kayıt

Koç University Graduate School of Business applications are now open for Fall 2024 Kayıt

New Joint Master’s Program – Superdiversity in Education, Organizations and Society (SEOS) Kayıt

Fall 2024 Undergraduate Admissions Now Open! Kayıt

Fall 2024 Undergraduate Admissions Now Open!

Koç University High School Winter Camp 2024 applications are now open Kayıt

Koç University High School Winter Camp 2024 applications are now open

Tanıtım metni yalnızca İngilizce hazırlanmıştır. Sağ üstteki dil seçeneğini kullanarak İngilizce içeriği ziyaret edebilirsiniz

EMBO Liderlik Atölyesi Başvuruları Başladı Kayıt

EMBO Liderlik Atölyesi Başvuruları Başladı

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek EMBO Liderlik Atölyesi'ni üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Cinsiyet Eşitliği Ofisimiz tarafından EMBO iş birliğiyle düzenlenen bu atölye, kadın bilim insanlarına liderlik becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Erasmus Mundus Joint Masters – Redesigning the Post Kayıt

Erasmus Mundus Joint Masters – Redesigning the Post

New MSc Redesigning the Post-Industrial City – applications open for Fall 2023! Kayıt

New MSc Redesigning the Post-Industrial City – applications open for Fall 2023!

One month left to apply for our Undergraduate Fall 2022 Intake! Kayıt

One month left to apply for our Undergraduate Fall 2022 Intake!

ParCoreLab is calling all Supercomputing talents around the world! Bilim & Teknoloji

ParCoreLab is calling all Supercomputing talents around the world!

Kayıt 2024-03-08 07:28

Kayıt 2024-07-31 10:36

Kayıt 2024-07-31 10:38

Kayıt 2024-07-31 11:39

Fall 2024 Undergraduate Admissions Now Open!

Kayıt 2024-08-07 11:53

Koç University High School Winter Camp 2024 applications are now open

Kayıt 2023-11-08 09:50

EMBO Liderlik Atölyesi Başvuruları Başladı

Kayıt 2024-08-07 11:56

Erasmus Mundus Joint Masters – Redesigning the Post

Kayıt 2024-08-07 12:17

New MSc Redesigning the Post-Industrial City – applications open for Fall 2023!

Kayıt 2024-08-07 12:37

One month left to apply for our Undergraduate Fall 2022 Intake!

Bilim & Teknoloji 2024-08-07 12:40

ParCoreLab is calling all Supercomputing talents around the world!