Elginkan Vakfı 2021 Yılı Teknoloji Ödülü Ödüller

Elginkan Vakfı 2021 Yılı Teknoloji Ödülü

Makine Mühendisliği öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Savaş Taşoğlu hücre ayrıştırma ve infertilite tanı kitleri konusunda yaptığı çalışmalar kapsamında ELGINKAN Vakfı Teknoloji Ödülüne layık görülmüştür.

2021 ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Bilim Ödülü Ödüller

2021 ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Bilim Ödülü

Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Araştırmadan Sorumlu Dekan Yardımcımız ve Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Seda Keskin Avcı’nın, metal organik yapıların enerji uygulamalarındaki potansiyellerini belirleyen uluslararası düzeydeki üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle 2021 ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Bilim Ödülü’ne layık görüldüğünü duyurmaktan gurur duyarız.

COVID-19 Salgınının Kadın Akademisyenler Üzerindeki Etkisi Araştırma

COVID-19 Salgınının Kadın Akademisyenler Üzerindeki Etkisi

COVID-19 pandemisi, diğer iş alanlarında olduğu gibi kadınların akademik faaliyetleri ve üretkenliği üzerinde de olumsuz bir etki yaptı.

Koç Üniversitesi Siemens IoT Edge Araştırma Laboratuvarı Çevrimiçi Açılış Töreni İnovasyon

Koç Üniversitesi Yayınları çocuk kitapları serisine başladı. Kültür & Sanat

Koç Üniversitesi Yayınları çocuk kitapları serisine başladı.

Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü öğretim üyemiz, şair ve çevirmen Nazmi Ağıl’ın otuz kuş türü hakkında, bilmece formunda yazdığı eğlenceli şiirlerden oluşan kitabı “Kuşlar Konmuş Kitabıma” bu hafta okurlarıyla buluşuyor.

ERC Başlangıç Fonu 2020 – Modernleşen İmparatorluklar Araştırma

ERC Başlangıç Fonu 2020 – Modernleşen İmparatorluklar

Proje batı-doğu ikiliği arasında kalmış üç imparatorluk geleneğinin, yani Rusya, Japonya ve Osmanlı yazınının, kültürel ve dil reformlarının ve edebi yeniden doğuş hareketlerinin karşılaştırmalı bir çalışması.

Prof. Dr. Öznur Özkasap prestijli uluslararası “N2Women 2020: Bilgisayar Ağları ve İletişimde Yıldız Ödüller

Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Öznur Özkasap prestijli uluslararası “N2Women 2020: Bilgisayar Ağları ve İletişimde Yıldızlar” listesine seçildi.

Avrupa Komisyonu UFUK2020 KIDS4ALL Projesi Araştırma

Avrupa Komisyonu UFUK2020 KIDS4ALL Projesi

Ufuk2020 kapsamında Koç Üniversitesi’nin ortak olarak yer aldığı ve yürütücülüğünü MiReKoç ve Sosyoloji Öğretim Üyesi Çetin Çelik’in yapacağı KIDS4ALLL projesi, göçmen çocukların entegrasyon zorluklarını ele almak için örgün, yaygın ve gayri resmi eğitim bağlamlarında bir öğrenme yöntemi ve öğrenme ortamı deneyecek bir pilot eylem uygulamayı hedefleyecektir.

Doç. Dr. Zeynep Ceren Acartürk Araştırma

Doç. Dr. Zeynep Ceren Acartürk

TUBITAK Programı: ARDEB 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında açılan “COVID-19 ve Toplum: Salgının Sosyal, Beşeri ve Ekonomik Etkileri, Sorunlar ve Çözümler” başlıklı çağrı

Lemi Baruh Araştırma

Lemi Baruh

Ödüller 2024-03-11 13:06

Elginkan Vakfı 2021 Yılı Teknoloji Ödülü

Ödüller 2024-03-11 11:12

2021 ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Bilim Ödülü

Araştırma 2024-01-03 11:29

COVID-19 Salgınının Kadın Akademisyenler Üzerindeki Etkisi

İnovasyon 2024-03-07 07:17

Kültür & Sanat 2024-01-03 11:31

Koç Üniversitesi Yayınları çocuk kitapları serisine başladı.

Araştırma 2024-01-03 12:29

ERC Başlangıç Fonu 2020 – Modernleşen İmparatorluklar