Are you curious about the next generation leadership concepts and skills? Kayıt

Are you curious about the next generation leadership concepts and skills?

Koç University Entrepreneurship Research Center – KWORKS brought passionate entrepreneurs together! Bağış

Graduate School of Business Fall 2022 application deadline is fast approaching Kayıt

Graduate School of Business Fall 2022 application deadline is fast approaching

Don’t miss the Fall 2022 application deadline for our LLM in Public/Private Law programs! Kayıt

Koç Rams became the 2022 national champion in American Football Superleague! Ödüller

Koç Rams became the 2022 national champion in American Football Superleague!

Two events in a row!  You are invited to our Open House (physical) and Info Webinar (online)! Etkinlikler

Two events in a row! You are invited to our Open House (physical) and Info Webinar (online)!

Horizon-Widera-2022-ERA-01 Ödüller

Horizon-Widera-2022-ERA-01

Bu proje, kapsayıcı toplumsal cinsiyet eşitliği planları aracılığıyla çalışmaya dahil olan kurumlar ve onların araştırma ve inovasyon ekosistemleri bağlamında hedeflenen yenilikçi aksiyonları ortaklaşa tasarlayarak, uygulayarak ve değerlendirerek kurumsal değişimi gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

Congratulations to our faculty members who have received the TÜBİTAK 2247-A National Leader Program Grant! Ödüller

Nanodüzeyde Malzeme Karakterizasyonu için Saçılım Teknikleri Konulu Webinar Serisi Etkinlikler

Dr. Öğretim Üyesi Erkan Şenses nanodüzeyde malzeme karakterizasyonu için saçılım teknikleri konulu webinar serisi düzenlemektedir.

Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman Kültür & Sanat

Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman

Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman, yalnızca okumaya değil, harika görselliğiyle düş kurmaya da davet ediyor okurunu.

Kayıt 2024-08-07 12:50

Are you curious about the next generation leadership concepts and skills?

Bağış 2024-08-07 12:46

Kayıt 2024-08-07 12:56

Graduate School of Business Fall 2022 application deadline is fast approaching

Kayıt 2024-08-07 12:53

Ödüller 2024-08-07 14:03

Koç Rams became the 2022 national champion in American Football Superleague!

Etkinlikler 2024-08-01 06:59

Ödüller 2023-12-12 11:28