Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nde Global Network Haftası Etkinlikler

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nde Global Network Haftası

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nün de kurucu üyeleri arasında bulunduğu Global Network for Advanced Management ağının Ekim”22 22 Global Network haftası, 17-20 Ekim 2022 tarihleri arasında 8 farklı üniversiteden katılan öğrencilerle gerçekleşti.

Prof. Seda Keskin Dünya Çapında En Başarılı 20 Kadın Bilim İnsanından Biri Olarak Seçilmiştir! Ödüller

Başlıca uluslararası Kimya Mühendisliği Araştırma ve Tasarım dergisinin (ChERD) düzenlediği “Dünya Çapında Kimya Mühendisliğinde Üstün Kadınlar” sonuçları açıklandı.

Congratulations to the KUIS AI NLP Team! Ödüller

Congratulations to the KUIS AI NLP Team!

Ford-Otosan mühendisleri için yakıt pilleri üzerine çalıştay Bilim & Teknoloji

Ford-Otosan mühendisleri için yakıt pilleri üzerine çalıştay

Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapan Prof. Dr. Can Erkey ve Ford-Otosan’da Güç Aktarma Organları Kıdemli Kalibrasyon Mühendisi olarak görev yapan Dr. Deniz Şanlı Yıldız Ford-Otosan mühendisleri için Koç Üniversitesi’nde hidrojen yakıt pilleri üzerine iki günlük bir çalıştay düzenlediler.

Uluslararası Kültürlerası Psikoloji Derneği – Yeni Başkanı Ödüller

Uluslararası Kültürlerası Psikoloji Derneği – Yeni Başkanı

Koç Holding Yönetim ve Strateji Kürsüsü Profesörü, Psikoloji ve İşletme bölümleri Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Zeynep Aycan’ı, psikoloji alanındaki saygın bilim kuruluşlarından olan Uluslararası Kültürlerası Psikoloji Derneği – IACCP (International Association for Cross-Cultural Psychology) Başkanlığı’na seçildiği için kutluyoruz!

Politus: Yapay Zekâ Temelli Veri Platformu Araştırma

Politus: Yapay Zekâ Temelli Veri Platformu

Politus Projesi, yapay zekâ ve büyük veri kullanarak klasik anket yönteminin ötesine geçecek bir veri platformu inşa etmeyi amaçlıyor. Sosyal medya ve diğer büyük veri kaynaklarını kullanarak, kamuoyuna, topluma ve siyasete dair, yani insan davranışına dair, gerçek zamanlı, geriye dönük ve nüfusu istatistiki olarak temsil edebilen panel veri sağlayacak.

Koç University is leading Turkey in the QS World University Ranking 2023 Ödüller

Koç University is leading Turkey in the QS World University Ranking 2023

Koç University School of Medicine organized their annual Research Days Araştırma

Koç University School of Medicine organized their annual Research Days

One month left to apply for our Undergraduate Fall 2022 Intake! Kayıt

One month left to apply for our Undergraduate Fall 2022 Intake!

ParCoreLab is calling all Supercomputing talents around the world! Bilim & Teknoloji

ParCoreLab is calling all Supercomputing talents around the world!

Etkinlikler 2023-12-26 08:33

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nde Global Network Haftası

Ödüller 2024-03-11 14:37

Ödüller 2024-08-01 06:56

Congratulations to the KUIS AI NLP Team!

Bilim & Teknoloji 2024-03-11 14:33

Ford-Otosan mühendisleri için yakıt pilleri üzerine çalıştay

Ödüller 2024-01-03 08:19

Uluslararası Kültürlerası Psikoloji Derneği – Yeni Başkanı

Araştırma 2024-01-03 08:24

Politus: Yapay Zekâ Temelli Veri Platformu

Ödüller 2024-08-07 12:32

Koç University is leading Turkey in the QS World University Ranking 2023

Araştırma 2024-08-07 12:35

Koç University School of Medicine organized their annual Research Days

Kayıt 2024-08-07 12:37

One month left to apply for our Undergraduate Fall 2022 Intake!

Bilim & Teknoloji 2024-08-07 12:40

ParCoreLab is calling all Supercomputing talents around the world!