Gıda israfı ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar Artık Daha Kolay Önlenebilir! Bilim & Teknoloji

Gıda israfı ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar Artık Daha Kolay Önlenebilir!

Doktora sonrası çalışmalarını Koç Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Emin İstif (Kadir Has Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü) ve Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Levent Beker’in yaptığı ve Kimya Bölümü’nden Prof. Dr. İskender Yılgör ve Dr. Emel Yılgör ile Texas A&M Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ceylan Koydemir’ın katkıda bulunduğu gıdalardaki bozulmayı anında haber verebilen kablosuz ve mini algılayıcı buluşu ile ilgili araştırma Nature Food Dergisi’nde yayımlandı.

Hemşirelik Haftası Sempozyumu Etkinlikler

Hemşirelik Haftası Sempozyumu

Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Koç Healthcare işbirliği ile planlanan “Hemşirelik Haftası Sempozyumu” 11 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Would you like to visit KUIS AI and see us in action? KUIS AI Open House Event on May 9th, 2023! Etkinlikler

Caltech ile Dr.Uğur Teğin Ortak Yayımlanan Çalışma Ödüller

Caltech ile Dr.Uğur Teğin Ortak Yayımlanan Çalışma

Dr. Uğur Teğin, Caltech Optik Görüntüleme ekibi ile dünyanın en hızlı görüntüleme sistemini kullanarak, optik haydut dalgaların yeni nesil lazerlerde uzaysal ve zamansal olarak meydana gelebileceğini gösterdi. Çalışmaları, bu son derece nadir ve öngörülemez dev optik dalgaların, çok boyutlu ve karmaşık doğrusal olmayan optik etkiler nedeniyle yüksek kaliteli ultra kısa (femtosaniye) lazer darbeleri ürettiğini ortaya çıkardı.

We held on a very productive workshop with İş Bank Artificial Intelligence Team Eğitim

We held on a very productive workshop with İş Bank Artificial Intelligence Team

Selection of Prof. Şuhnaz Yılmaz Özbağcı to the European Foundation for Management Development(EFMD)- The EQUIS Accreditation Board (2023-2026) Ödüller

2023 Yılının En Başarılı Akademisyeni Ödülü Ödüller

2023 Yılının En Başarılı Akademisyeni Ödülü

Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD), Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seda Keskin’i 2023 Yılının En Başarılı Akademisyeni Ödülüne layık gördü.

Koç University has been listed among the world’s top institutions by the QS World University Rankings by Subject 2023 Ödüller

Georg Foster Kıdemli Araştırmacı Bursu Ödüller

Georg Foster Kıdemli Araştırmacı Bursu

Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü Öğretim üyemiz Dr. Öğretim Üyesi Ceyhun Arslan, Georg Foster Kıdemli Araştırmacı Bursu almaya hak kazanmıştır.

New MSc Redesigning the Post-Industrial City – applications open for Fall 2023! Kayıt

New MSc Redesigning the Post-Industrial City – applications open for Fall 2023!

Bilim & Teknoloji 2024-03-11 15:03

Gıda israfı ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar Artık Daha Kolay Önlenebilir!

Etkinlikler 2023-12-01 13:12

Hemşirelik Haftası Sempozyumu

Etkinlikler 2024-08-01 06:52

Ödüller 2024-03-11 14:59

Caltech ile Dr.Uğur Teğin Ortak Yayımlanan Çalışma

Eğitim 2024-08-01 06:55

We held on a very productive workshop with İş Bank Artificial Intelligence Team

Ödüller 2024-04-04 10:16

Ödüller 2024-03-29 05:43

2023 Yılının En Başarılı Akademisyeni Ödülü

Ödüller 2024-08-07 12:14

Ödüller 2023-12-12 11:20

Georg Foster Kıdemli Araştırmacı Bursu

Kayıt 2024-08-07 12:17

New MSc Redesigning the Post-Industrial City – applications open for Fall 2023!