Gıda israfı ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar Artık Daha Kolay Önlenebilir!
Yayınlanma Tarihi 2023-07-07 21:00
Bilim & TeknolojiDoktora sonrası çalışmalarını Koç Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Emin İstif (Kadir Has Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü) ve Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Levent Beker’in yaptığı ve Kimya Bölümü’nden Prof. Dr. İskender Yılgör ve Dr. Emel Yılgör ile Texas A&M Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ceylan Koydemir’ın katkıda bulunduğu gıdalardaki bozulmayı anında haber verebilen kablosuz ve mini algılayıcı buluşu ile ilgili araştırma Nature Food Dergisi’nde yayımlandı.
Çalışmalarından dolayı Dr.Levent Beker’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.Makaleye ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.
EMBO’nun yeni üyesi Prof.Özlem Keskin olmuştur.
Prof. Özlem Keskin'i bu üstün başarısından dolayı yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Kategoriler
Son Haberler
Ödüller
EFSUN Best Paper Award Competition 2024
Bilim & Teknoloji
KUISCID Ağustos ayı bülteni yayınlandı!
Ödüller
Prof. Dr. Ayşe Zarakol İngiliz Akademisi tarafından üyeliğe layık görüldü
Araştırma
Türkiye'nin İlk Kurt Takip ve Alan Kullanımı Araştırmasının En Kapsamlı Makalesi
Ödüller
Prof. Dr. Bilge Yıldız Faraday Madalyası’nın Sahibi Oldu