Koç University has been ranked in Times Higher Education World University Rankings by Subject 2024 Ödüller

İşletme Enstitüsü Financial Times Sıralamasında Bu Yıl Da En İyiler Arasında Öne Çıkıyor 2023 Ödüller

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, en prestijli yayınlardan biri olan Financial Times “Executive MBA” (EMBA) programları değerlendirmesinde 35’inci sırada yer alarak 10 sene üst üste Türkiye birinciliğini elde etti. Kadın öğretim üyesi oranında %50’ye ulaşan Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, bu kriterde dünyadan başka bir üniversite ile 1’inciliği paylaştı.

Amerikan Jeofizik Birliği’nden Prof. Dr. Umran S. İnan’a Ödül Ödüller

Amerikan Jeofizik Birliği’nden Prof. Dr. Umran S. İnan’a Ödül

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Fizik Bölümlerimiz Öğretim Üyesi ve 2009-2021 yıllarında Üniversitemizin Rektörü olan Prof. Dr. Umran S. İnan, Amerikan Jeofizik Birliği (AGU) tarafından 1962’den beri her yıl bir Bilim İnsanına takdim edilen John Adam Fleming Madalyası ile ödüllendirildi.

İşletme Enstitüsü Dünyada 35. Sırada  Araştırma

İşletme Enstitüsü Dünyada 35. Sırada

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award Ödüller

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award

Prof. Can Erkey’i bu olağanüstü başarısından dolayı yürekten kutluyoruz.

2023 Aziz Sancar Incentive Award Ödüller

2023 Aziz Sancar Incentive Award

Bu olağanüstü başarısından dolayı Dr. Levent Beker’i canı gönülden tebrik ediyoruz.

Koç Üniversitesi Bilim Şenliği İİBF Etkinlikleri Bilim & Teknoloji

Koç Üniversitesi Bilim Şenliği İİBF Etkinlikleri

18 Ekim 2023’de düzenlenen Koç Üniversitesi Bilim Şenliği’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde iki etkinlik yer aldı.

Prof. Seda Keskin, Industrial & Engineering Chemistry Research Excellence in Review Award 2023 Ödüller

Prof. Seda Keskin, Industrial & Engineering Chemistry Research Excellence in Review Award 2023 ödülünü aldı.

UNIC Engaged Research Seed Fund - Dr. Özge Karanfil Ödüller

UNIC Engaged Research Seed Fund - Dr. Özge Karanfil

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü – Operasyonel Yönetim ve Bilgi Sistemleri Bölümü ve Tıp Fakültesi öğretim üyemiz Dr. Özge Karanfil “Kanserin Erken Teşhisine Yönelik Çoklu Kanser Kan Testlerinin Politika Etkilerini Analiz Etmeye Yönelik Modelleme Yaklaşımı (SYM2CED)” başlıklı araştırma projesiyle “UNIC Engaged Research Seed Fund” tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Prof. Alper Erdoğan’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz! Ödüller

Prof. Alper Erdoğan’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz!

M.S. Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi Barışcan Bozkurt, KUİS Yapay Zeka Merkezi öğretim üyesi ve KUİS Yapay Zeka Merkezi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Profesörü Alper T. Erdoğan, ortak yazarları UAA’dan Ateş İsfendiyaroğlu ve Harvard Üniversitesi’nden Cengiz Pehlevan ile birlikte geçtiğimiz günlerde, ‘İlişkili Kaynak Ayrımı için İlişkili Bilgi Maksimumlaştırma Tabanlı Biyolojik Olarak Makul Sinir Ağları’ başlıklı çalışmalarını üst düzey bir yapay zeka konferansı olan ICLR 2023’te sundu.

Ödüller 2024-08-07 12:02

Ödüller 2023-12-04 12:17

Ödüller 2023-09-18 09:49

Amerikan Jeofizik Birliği’nden Prof. Dr. Umran S. İnan’a Ödül

Araştırma 2023-10-24 11:32

İşletme Enstitüsü Dünyada 35. Sırada

Ödüller 2023-11-07 12:15

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award

Prof. Can Erkey’i bu olağanüstü başarısından dolayı yürekten kutluyoruz.

Ödüller 2023-11-07 12:14

2023 Aziz Sancar Incentive Award

Bilim & Teknoloji 2023-11-24 06:55

Koç Üniversitesi Bilim Şenliği İİBF Etkinlikleri

Ödüller 2023-10-17 14:05

Ödüller 2023-10-17 13:42

UNIC Engaged Research Seed Fund - Dr. Özge Karanfil

Ödüller 2023-10-03 14:26

Prof. Alper Erdoğan’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz!