TTGV Dr. Akın Çakmakcı Ödülü Ödüller

TTGV Dr. Akın Çakmakcı Ödülü

Prof. Can Erkey’i bu olağanüstü başarısından dolayı yürekten kutluyoruz.

2023 Aziz Sancar Teşvik Ödülü Ödüller

2023 Aziz Sancar Teşvik Ödülü

Bu olağanüstü başarısından dolayı Dr. Levent Beker’i canı gönülden tebrik ediyoruz.

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı Etkinlikler

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı

Orta Gelirli Ekonomilerin Zorluklarına Odaklanan Uzun Vadeli Refahın Temelleri Çalışma Grubu Konferansı

Dr. Öğr. Üyesi Safacan Kölemen, TÜBA – GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanları Ödüllerini aldı. Ödüller

Haber metni yalnızca İngilizce hazırlanmıştır. Sağ üstteki dil seçeneğini kullanarak İngilizce içeriği ziyaret edebilirsiniz.

Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar 2. ERC'sini aldı! Ödüller

Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar 2. ERC'sini aldı!

TÜBİTAK 2566- Çin Ulusal Doğa Bilimleri Vakfı (NSFC) İkili İşbirliği Programı Desteği Ödüller

EMBO Liderlik Atölyesi Başvuruları Başladı Kayıt

EMBO Liderlik Atölyesi Başvuruları Başladı

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek EMBO Liderlik Atölyesi'ni üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Cinsiyet Eşitliği Ofisimiz tarafından EMBO iş birliğiyle düzenlenen bu atölye, kadın bilim insanlarına liderlik becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Erasmus Mundus Joint Masters – Redesigning the Post Kayıt

Erasmus Mundus Joint Masters – Redesigning the Post

MIM Sustainable Design Workshop Etkinlikler

MIM Sustainable Design Workshop

Koç University Alumnus, Raza Hasan, Celebrates TIME’s Best Invention of 2023 with IAMBIC’s ‘Model T’ Ödüller

Ödüller 2023-11-13 06:46

TTGV Dr. Akın Çakmakcı Ödülü

Prof. Can Erkey’i bu olağanüstü başarısından dolayı yürekten kutluyoruz.

Ödüller 2023-11-13 06:42

2023 Aziz Sancar Teşvik Ödülü

Etkinlikler 2023-11-13 06:25

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı

Ödüller 2023-11-08 13:07

Ödüller 2023-11-08 13:10

Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar 2. ERC'sini aldı!

Ödüller 2023-11-08 13:11

Kayıt 2023-11-08 09:50