Mezunlarımızdan Şahin Boydaş FORTUNE TÜRKİYE “40 YAŞ ALTI 40, 2018” listesinde yer aldı. Ödüller

Mezunlarımızdan Şahin Boydaş FORTUNE TÜRKİYE “40 YAŞ ALTI 40, 2018” listesinde yer aldı. Haberin detaylarına ve tam listeye Fortune Türkiye Kasım sayısından ulaşabilirsiniz.

2018 YÖK Üstün Başarı Ödülleri Ödüller

2018 YÖK Üstün Başarı Ödülleri

2018 YÖK Üstün Başarı Ödülleri, Bireysel Ödül kategorisi, Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında “Görünür Işık İle İletişim Destekli Güvenli ve Verimli Otonom Taşıt Grubu Mimarisi” doktora tezi ile Dr. Seyhan Uçar ve tez danışmanı Doç. Dr. Öznur Özkasap yılın doktora tezi ödülüne layık görülmüştür.

Dr. Erdem Alaca-2017 Elginkan Vakfı Araştırma ve Teknoloji Ödülü Ödüller

Dr. Erdem Alaca-2017 Elginkan Vakfı Araştırma ve Teknoloji Ödülü

2017 Elginkan Vakfı Araştırma ve Teknoloji Ödülü'nü alan öğretim üyemiz Dr. Erdem Alaca'ya tebrikler.

2017 Koç Üniversitesi Araştırmada Üstün Başarı Ödülleri Ödüller

2017 Koç Üniversitesi Araştırmada Üstün Başarı Ödülleri

“2017 Koç Üniversitesi Araştırmada Üstün Başarı Rektörlük Özel Ödülü” sahibi Doç. Dr. Seda Keskin ve Prof. Dr. Can Erkey'e ve “2017 Mühendislik Fakültesi Araştırmada Üstün Başarı Ödülü” sahibi Doç. Dr. Erdem Alaca’ya tebrikler.

Dr. Sinem Çöleri Ergen-2017 Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü Ödüller

Dr. Sinem Çöleri Ergen-2017 Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü

2017 Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü'nü kazanan Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Sinem Çöleri Ergen'e tebrikler.

TÜBA GEBİP Ödülü- Yrd. Doç. Dr. Alptekin Küpçü Ödüller

TÜBA GEBİP Ödülü- Yrd. Doç. Dr. Alptekin Küpçü

KU Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Alptekin Küpçü, “Toplumsal Ağlarda Gizlilik” projesiyle 2017 TÜBA/GEBİP Ödülü’ne layık görülmüştür.

IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü Ödüller

IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü

Seyhan Uçar (Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, PhD, 2017) IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü’ne layık görülmüştür.

Koç Üniversitesi’nde geliştirilen Türkiye’nin ilk Yapay Kalp Pompası Canlı Hayvanda Başarıyla Denend Bilim & Teknoloji

Koç Üniversitesi’nde geliştirilen Türkiye’nin ilk Yapay Kalp Pompası Canlı Hayvanda Başarıyla Denendi

Alper Uzun ve Melike Babbucci’ ye Tebrikler! Araştırma

Alper Uzun ve Melike Babbucci’ ye Tebrikler!

Chemical and Engineering News,ACS Catalysis’ de Alper Uzun ve Melike Babbuci’ nin araştırma konularına yer verdi.

Prof. Dr. İsmail Lazoğlu Uluslararası Üretim Mühendisliği Akademisi’ne tam üye seçildi. Bilim & Teknoloji

Ödüller 2024-03-06 13:00

Ödüller 2024-03-06 12:57

2018 YÖK Üstün Başarı Ödülleri

Ödüller 2024-03-06 10:15

Dr. Erdem Alaca-2017 Elginkan Vakfı Araştırma ve Teknoloji Ödülü

Ödüller 2024-03-06 10:13

2017 Koç Üniversitesi Araştırmada Üstün Başarı Ödülleri

Ödüller 2024-03-06 10:11

Dr. Sinem Çöleri Ergen-2017 Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü

Ödüller 2024-03-06 10:10

TÜBA GEBİP Ödülü- Yrd. Doç. Dr. Alptekin Küpçü

Ödüller 2024-03-06 10:09

IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü

Bilim & Teknoloji 2024-03-06 10:07

Araştırma 2024-03-06 10:05

Alper Uzun ve Melike Babbucci’ ye Tebrikler!

Bilim & Teknoloji 2024-03-06 10:02