Doç. Dr. Seçil Vural - International Journal of Dermatology Öne Çıkanlar

Doç. Dr. Seçil Vural - International Journal of Dermatology

Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Seçil Vural ve ekibi, diyetin Hidradenitis suppurativa (HS) adlı kronik cilt hastalığının ilerlemesindeki etkileri araştırdıkları "Evaluating dietary considerations in hidradenitis suppurativa: a critical examination of existing knowledge" adlı makale International Journal of Dermatology'de yayımlandı.

Bruce H. Rankin 4th Annual Memorial Lecture Etkinlikler

Bruce H. Rankin 4th Annual Memorial Lecture

Prof. Dr. Hakan Ürey Optica’ya kurul üyesi olarak seçilmiştir Ödüller

Prof. Dr. Hakan Ürey Optica’ya kurul üyesi olarak seçilmiştir

Koç Üniversitesi TÜPRAŞ Enerji Merkezi (KUTEM)’de Doktora Sonrası Araştırmacı Pozisyonu Kayıt

Dr. Didem Unat’ın Avrupa Komisyonundan tam puan alan projesi bu ay başladı Ödüller

Dr. Didem Unat’ın Avrupa Komisyonundan tam puan alan projesi bu ay başladı

Dr. Didem Unat’ın Avrupa Komisyonundan tam puan alan, 2.6M Avro bütçeli ve 6 ortaklı SparCity projesi bu ay başladı

Koç University Graduate School of Business applications are now open for Fall 2024 Kayıt

Prof. Dr. Murat Tekalp’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Ödüller

Prof. Dr. Murat Tekalp’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Mühendislik Fakültesi öğretim üyemiz Prof. Dr. Murat Tekalp’in projesi TÜBİTAK 2247 Ulusal Lider Araştırmacılar programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Dr. Mehmet Cengiz Onbaşlı, ERC projesi ile Avrupa Komisyonu’ndan destek aldı! Ödüller

Dr. Mehmet Cengiz Onbaşlı, ERC projesi ile Avrupa Komisyonu’ndan destek aldı!

Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası Ödüller

Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası

Metin Sitti Almanya’daki Max Planck Topluluğu’nun şu anki tek Türk üyesidir ve bu topluluğun Akıllı Sistemler Enstitüsü’nde 2014 yılının sonbaharından itibaren direktör olarak çalışmaktadır. Araştırmaları, tıbbi mikro-robotlar, doğadan esinlenen minyatür hareketli robotlar ve yeni malzemeler, yumuşak minyatür robotlar, fiziksel akıllılık ve mikro/nano-robotik da dahil olmak üzere, robotik ve akıllı sistemler bünyesindeki çok çeşitli çalışma konularını kapsamaktadır.

IEEE Communications Society (ComSoc) Best Young Researcher Award Ödüller

IEEE Communications Society (ComSoc) Best Young Researcher Award

Dr. Ertuğrul Başar has received the IEEE Communications Society (ComSoc) Best Young Researcher Award for the Europe, Middle East, and Africa Region. This award is given to young researchers below the age of 35 due to their outstanding research activities in the field of interest of IEEE ComSoc since the year 2010. Dr. Başar is the first young researcher from Türkiye receiving this award from IEEE, the largest technical professional society of the world. We congratulate Dr. Başar for this very well deserved recognition and wishing him continued success!

Öne Çıkanlar 2024-03-18 10:54

Doç. Dr. Seçil Vural - International Journal of Dermatology

Etkinlikler 2024-03-12 11:14

Bruce H. Rankin 4th Annual Memorial Lecture

Ödüller 2024-03-11 07:54

Prof. Dr. Hakan Ürey Optica’ya kurul üyesi olarak seçilmiştir

Kayıt 2024-03-08 07:28

Ödüller 2024-03-08 08:27

Dr. Didem Unat’ın Avrupa Komisyonundan tam puan alan projesi bu ay başladı

Kayıt 2024-07-31 10:36

Ödüller 2024-03-07 08:22

Prof. Dr. Murat Tekalp’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Ödüller 2024-03-07 07:20

Dr. Mehmet Cengiz Onbaşlı, ERC projesi ile Avrupa Komisyonu’ndan destek aldı!

Ödüller 2024-03-06 20:03

Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası