Doç. Dr. Erdem Yörük Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) tarafından verilen Kavram Kanıtlama Desteğini almaya hak kazandı. Ödüller

Doç. Dr. Mustafa Erdem Kabadayı, Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) tarafından verilen Kavram Kanıtlama Desteğini almaya hak kazandı Ödüller

Doç. Dr. Mustafa Erdem Kabadayı, Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) tarafından verilen Kavram Kanıtlama Desteğini almaya hak kazandı.

Uluslararası fon başarısı! Ödüller

Uluslararası fon başarısı!

Uluslararası Fon Başarısı:Avrupa’daki Göçmenler İyi Yaşlanıyor mu? Prof. Dr. Ahmet İçduydu ve MiReKoç Ekibi

Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) Başlangıç Desteği alan 4 proje Ödüller

Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) Başlangıç Desteği alan 4 proje

Avrupa’nın en prestijli bilimsel araştırma desteklerini sağlayan Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) bu yıl Türkiye’den yalnızca dört projeyi Başlangıç Desteği’ne layık buldu.

L’Oréal - UNESCO Bilim Kadınları Ödülü 13. Kez Koç Üniversitesi’nde Ödüller

L’Oréal - UNESCO Bilim Kadınları Ödülü 13. Kez Koç Üniversitesi’nde

Tedavisi olmayan ALS hastalığına çare olabilecek önemli bir proje – Prof. Dr. Nazlı Başak, Dr. Öğr. Üyesi Hamza Syed Ödüller

Ufuk Avrupa Programı kapsamında desteklenen 3 yeni proje Ödüller

Ufuk Avrupa Programı kapsamında desteklenen 3 yeni proje

Türkan Saylan Bilim Ödülü – Doç. Dr. Deniz Ceylan Tufan Özalp Ödüller

Türkan Saylan Bilim Ödülü – Doç. Dr. Deniz Ceylan Tufan Özalp

Prof. Dr. Seda Keskin “Dünyanın En Seçkin 20 Bilim Kadını” arasında yer aldı Ödüller

Prof. Dr. Seda Keskin “Dünyanın En Seçkin 20 Bilim Kadını” arasında yer aldı

Fransa Ulusal Liyakat Nişanı – Prof. Dr. Filiz Yenişehirlioğlu Ödüller

Fransa Ulusal Liyakat Nişanı – Prof. Dr. Filiz Yenişehirlioğlu

Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (VEKAM) Direktörü Prof. Dr. Filiz Çalışlar Yenişehirlioğlu Türkiye–Fransa akademik ve kültürel bağlarının gelişmesine katkılarından dolayı Fransa Ulusal Liyakat Nişanı (Chevalier dans l’Ordre national du Mérite) ile onurlandırıldı. Prof. Dr. Çalışlar Yenişehirlioğlu, Osmanlı Sanatı ve Mimarisi alanındaki çalışmalarının yanı sıra Fransa ve Türkiye arasındaki akademik ortaklıkların, entelektüel birikimin ve sivil toplum alanında girişimlerin canlandırılmasına yaptığı değerli katkıları nedeniyle bu anlamlı nişanın sahibi oldu.

Ödüller 2024-04-04 11:06

Ödüller 2024-04-04 10:42